Wierden
info@tuinbeheertwente.nl

Bedrijven

EEN BEDRIJFSTUIN DIE PAST BIJ UW ONDERNEMING?

De juiste groenvoorzieningen in en rond uw bedrijfspand dragen bij aan het overbrengen van de identiteit van uw bedrijf. Uw bedrijf krijgteen sterker imago en uw pand krijgt een vriendelijkere uitstraling. Een bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming.

Identiteit van uw onderneming

TuinbeheerTwente weet wat er komt kijken bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een representatieve bedrijfstuin. Naast dat wij tuinen voor particulieren aanleggen, zijn wij ook actief in het aanleggen van tuinen voor bedrijven. Uw door ons aangelegde bedrijfstuin siert uw pand, waardoor uw vriendelijker ogende bedrijfspand het imago van uw bedrijf versterkt. 

Ontwerp op maat

Het is belangrijk dat uw bedrijfstuin past bij de uitstraling en de identiteit van uw bedrijf. Wij voelen exact aan waar zakelijke opdrachtgevers behoefte aan hebben en op welke punten een bedrijfstuin moet verschillen van een particuliere tuin. Wij gaan met u om de tafel zitten om duidelijk te krijgen welke sfeer u wilt uitdragen en welk gevoel uw bedrijfstuin moet overbrengen. Op basis daarvan, aangevuld met onze eigen creativiteit, maken wij een ontwerp op maat.

Van begin tot eind

Bent u net zo enthousiast over het ontwerp als wij? Dan leggen onze ervaren hoveniers de tuin op professionele wijze aan. Aan elk aspect van de tuinaanleg wordt de uiterste aandacht besteed, zodat de aangelegde tuin er optimaal verzorgd uit gaat zien. Omdat uw tuin als visitekaartje fungeert, kunnen slordigheden en minder verzorgde onderdelen niet gepermitteerd worden.

Uw onderneming staat ‘centraal’

TuinbeheerTwente  realiseert een bedrijfstuin die zo gunstig mogelijk afstraalt op uw onderneming.

Offerteaanvraag Tuinbeheer Twente

Neem geheel vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]