Wierden
info@tuinbeheertwente.nl

Tuinonderhoud

TUINONDERHOUD DOOR DE HOVENIER

Komt u tijd tekort voor het zelf onderhouden van de tuin? Wilt u uw tuin laten onderhouden door professionals? Laat hoveniersbedrijf TuinbeheerTwente het tuinonderhoud voor u verzorgen. Ook als u niet goed weet hoe u het tuinonderhoud het best uit kunt voeren, kunnen wij u daarbij helpen. Uw hoveniersbedrijf in Wierden staat het gehele jaar tot uw beschikking, om in elk seizoen passend onderhoud uit te voeren aan uw tuin, zo vaak u dit wenst. Wij doen dit voor tuinen die wij zelf hebben aangelegd, maar ook voor een door uzelf of een ander bedrijf aangelegde tuin. Ook voor bedrijfstuinen kunnen wij het onderhoud verzorgen.

Tuinonderhoud

Tuinbeheer Twente beschikt over enthousiaste, ervaren medewerkers die hun sporen breed hebben verdiend binnen het hoveniersvak. Niet alleen weten zij van aanpakken, zij weten ook wat uw tuin in elk jaargetijde nodig heeft om er zo mooi mogelijk uit te zien.

Vakmanschap

Wij maken gebruik van hoogwaardig, professioneel gereedschap en machines. Met behulp van deze apparatuur voeren wij het onderhoud snel en zeer grondig voor u uit.

Frequentie

Tuinonderhoud kan uiteraard eenmalig plaatsvinden. Zo zouden wij voor u de tuin winterklaar kunnen maken. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een onderhoudscontract. In overleg met u wordt dan de frequentie bepaald waarin het tuinonderhoud plaatsvindt. We maken daarbij ook afspraken over de prijs, zodat u weet waar u aan toe bent.

Tuinbeheer Twente

Uw tuin ligt er in elk jaargetijde zo mooi mogelijk bij, dankzij tuinonderhoud door hoveniersbedrijf Tuinbeheer Twente.

Offerteaanvraag TuinbeheerTwente

Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]